Klubben

I 50 år har vi rullat på de gotländska vägarna....

“Och på andra vägar också”

Ringmurens Cykelklubb har funnits sedan 1970 och har idag organiserad verksamhet för landsvägscykling, gravel, mountainbike och triathlon. Klubben har haft en av landets mest framgångsrika cyklister, nämligen Thomas Löfkvist. Vill du läsa mer om Thomas karriär så kan du göra det via länken nedan. 

Klubben har idag drygt 400 medlemmar och på programmet finns både motions- och tävlingsverksamhet. På motionsfronten har vi både organiserade träningar i alla discipliner, samt att vi dessutom årligen arrangerar motionsloppet ”Gotland Tvärs” för både familjen och för dig som är sugen på att mäta dina krafter med andra, samt “20-mila”, ett informellt motionspass inför Vätternrundan. Dessutom arrangerar vi Gotland Gravel tillsammans med Bikeoholic. 

För de tävlingssugna organiserar vi lokala träningstävlingar för landsväg, mountainbike samt Triathlon, där alla, även icke klubbanslutna är välkomna. Dessa tävlingar ingår i en landsvägs- resp. mountainbike-cup där de som startar samlar poäng vilket leder fram till en segrare i respektive cup när året är slut.

Vi erbjuder barn och ungdomar kvalificerad träning med duktiga tränare. 2020 blev klubbens MTB bana färdigställd på P18.

Vill du veta mer om oss är du välkommen att höra av dig till någon i styrelsen.

 

Vi ❤ att cykla

Klubbloggagrey
© Ringmurens cykelklubb