Aktiviteter

Gå med i Facebook-gruppen ”Ringmurens CK Triathlonsektionen”. Där hittar man alltid de senaste nyheterna, aktiviteter, träningar, mm.

Har man övriga frågor eller funderingar kring triathlon så går det utmärkt att kontakta Mattias Sippmanne, Mobiltfn 0706 689994.

Träning

  • Löpning. För tillfället har vi inga gemensamma organiserade pass.
  • Simning. WSS har en Mastersgrupp som man kan simma med. De tränar ett par kvällar i veckan. Mer info på Wisby simsällskaps motion och Mastersimning.
  • Cykelträning. Här finns det så pass mycket att tillgå inom Ringmurens CK, då cykling är huvudgrenen i klubben. Därför gör vi inget ”extra” för triathleter. Varje lördag och söndag på sommarhalvåret brukar det finnas turer från Östercentrum i olika farter. Även på onsdagskvällar brukar det finns kortare turer med fokus på fart och intervall. Håll koll i kalendern här på hemsidan.
  • Den 22 mars arrangerar Ringmurens CK tillsammans med KA3 Triathlonklubb en heldag träning på Idrottscentrum i Fårösund. Vi kommer gå igenom löpteknik, simteknik, cykling, tips och trix för nästa lopp, transition, hur man lägger upp sin träningsplan, mm. En garanterat givande dag för alla triathleter, oavsett nivå. Evenemanget finns på Facebook i gruppen ”Ringmurens CK Triathlonsektionen”. Anmäl er där!

Vi ❤ att cykla

Klubbloggagrey

© Ringmurens cykelklubb