Informationskanaler

Våra kanaler för att kommunicera med medlemmar eller andra som vill få information om klubben.

Hemsidan

Hemsidan är en plattform för allmän information, dess struktur och stadgar. Det är utvalda personer från styrelsen som kan publicera på hemsidan. Alla kan ta del av hemsidan.

Facebook och grupper på Facebook

Föreningens officiella sida fungerar som plattform för “snabb” information. Det är utvalda personer från styrelsen som publicerar information kring aktuella evenemang och händelser. Sidan hittas genom att söka på Ringmurens cykelklubb. Alla som har ett Facebook konto kan ta del av informationen. Följ sidan och ta del av informationen genom att “gilla”.

 

Ringmurens ck medlemsgrupp och de med anknytning till klubben/Gotland

Är en offentlig plattform för informationsspridning och frågor kopplat till cykling. Sidan kan liknas vid ett klotterplank. Alla som är deltagare i gruppen kan göra inlägg.

 

Ringmurens Köp&sälj

Är en plattform, för alla deltagare i gruppen, att lägga ut cyklar och artiklar kring cykling till försäljning.

 

MTB för barn och ungdom på Gotland

Är en sluten plattform för informationsspridning till föräldrar och unga cyklister. Ledare för ungdomsverksamheten publicerar.


Instagram

På vår Instagram sida finns bild- och video material från våra aktiviteter. Följ vårt konto via länken nedan.

Messengertrådar

Ringmurens cykelklubb använder inte messengertrådar för allmän informationsspridning om evenemang eller annan klubbverksamhet. Ibland finns det messengertrådar igång bland RCK-cyklister för samordning av olika aktiviteter utöver de evenemang som finns i kalendern på hemsidan eller som evenemang på FB.

Vi ❤ att cykla

Klubbloggagrey
© Ringmurens cykelklubb