Lördagscykling

“Lördagscykling = Social cykling, tränar gör vi andra dagar ”       Vi börjar i april och håller på till september.

Nyheter 2023
  • Ny samlingsplats är Brödboden Östercentrum
  • Vid många deltagare delar vi upp oss. Då kan det bli olika fart på grupperna

Så här funkar det: Samling sker normalt kl. 08:45 vid Brödboden Östercentrum Visby där en ledargenomgång tar vid. Planerad avfärd kl. 09.00 med preliminär återkomst till Visby ca kl 12.30 – 13.00. Alla våra utomhuspass är kostnadsfria för alla, även icke medlemmar i Ringmurens Ck. Det kan även bli start från annan ort tex Hemse, Klintehamn eller Tingstäde. Kolla i kalendern. Där skall även ledare och planerad rutt finnas

Vem och med vad? Vi vänder oss till alla cykelmotionärer, nybörjare, lite mer erfarna och alla som har lust att racer cykla i grupp. 

 Vanlig fart är ca 25-28 km/h. Det beror självklart på väder, vind och andra yttre förutsättningar. Händer det något så kommer du alltid att ha en kompis med dig hem.

Blir gruppen för stor delar vi den för att kunna cykla säkert. Cyklar en grupp lite snabbare gör dom en “extrasväng” så att grupperna kan fika ihop ändå.

Känner du dig osäker så kan du pröva att cykla i “Måndagsklungan” och prova på hur det är att cykla i klunga. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Anders Olofsson 070 883 38 06 eller anders.olofsson.nygards(at)home.se

Vi ❤ att cykla

Klubbloggagrey
© Ringmurens cykelklubb