Lördagscykling

”Lördagscykling = Social cykling, tränar gör vi andra dagar ”

Våra pass med Lördagscykling startar på våren, preliminärt i början av april månad och håller på september ut. Exakta datum syns i vår kalendar.

Så här funkar det: Samling sker normalt kl. 08:45 vid Hotel Kokoloko, Visby där en ledargenomgång tar vid. Planerad avfärd kl. 09.00 med preliminär återkomst till Visby ca kl 13.00. Alla våra utomhuspass är kostnadsfria för alla, även icke medlemmar i Ringmurens Ck. Det kan även bli start från annan plats. Kolla i kalendern. Där skall även ledare och planerad rutt finnas

Vem och med vad? Vi vänder oss till alla cykelmotionärer, nybörjare som lite mer erfarna och som har lust att cykla i grupp. 

Du bör ha en cykel som passar, helst en racer-typ ( cross, hybrid,  med lite smalare däck kan fungera ).  Vanlig fart är ca 25-28 km/h. Det beror självklart på väder, vind och andra yttre förutsättningar. Händer det något så kommer du alltid att ha en kompis med dig hem. Blir gruppen för stor delar vi den för att kunna cykla säkert.

Känner du dig osäker så kan du pröva att cykla i ”Måndagsklungan” och prova på hur det är att cykla i klunga. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Anders Olofsson 070 883 38 06 eller anders.olofsson.nygards(at)home.se

Vi ❤ att cykla

Klubbloggagrey
© Ringmurens cykelklubb